Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
NRG Recovery S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vulcanizare mobila, service camioane
Brand
Scania, Volvo, Man, Mercedes, Iveco
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va punem la dispozitie dubita de service mobil camioane si autocare a firmei noastre. Preturile pornesc de la 250 / Ron pe interventie intre orele 08 - 17.00. Dupa aceste ore tariful se mareste.

Avem in dotare autoutilitare pt vulcanizare mobila Volkswagen cu compresor profesional presiune de 13 atmosfere si debit de aer de 550 l / minut.

Indiferent de locatia dvs. ne deplasam si rezolvam pana de cauciuc cat mai repede posibil. Avem si diferite model de anvelope in stoc astfel incat reusim sa rezolvam pe loc micul dvs incident.

Autoutilitarele noastre produc curent de 220 V si 380 V cu ajutorul generatoarelor mobile Bosch astfel incat orice interventie este mai usoara.

In dotarea lor putem adauga pistoale de aer sub presiune, chei cu diametrul de la nr. 2 mm pana la 110 mm, fixe, tubulare, inelare sau de impact, flexuri, masini de gaurit, aparat de taiat cu acetilena, aparat de sudura, suporti pt greutati mari, chei dinamometrice, pompa de absorbtie a lichidului in caz de alimentare gresita, echipament de deschidere a usilor cu perna de aer, robot de pornire 12 / 24 V, benzina sau motorina de rezerva, filtre si multe altele.

Reparam camioane, tiruri, reparam semiremorci, reparam autocare, service ul mobil actioneaza de la Ramnicu Valcea catre Sibiu, de la Ramnicu Valcea catre Pitesti, de la Ramnicu Valcea catre Slatina, de la Ramnicu Valcea catre Targu Jiu.

In cazul in care este defect ce nu se poate repara in sosea dispunem de camioane de tractare de mare putere cu care putem aduce catre primul service camionul, autocarul sau tirul dvs.

Va multumim ca ne-ati acordat atentie!

Drum bun!
Din Gura in Gura